guest (16:06) : | guest (17:13) : | guest (22:36) : sa ne cunoastem vrei | guest (19:03) : Aly | guest (19:42) : Giurgiu | guest (11:49) : vaslui | guest (03:06) : GO'LYjjFe | guest (18:12) : pasarica | zolikadj (12:21) : simleu | guest (03:21) : Timisoara    Scrie mesajul tau in casuta din partea dreapta unde apare "mesajul tau aici ..." si apoi apasa butonul go :)             Alege Frumuseti.Ro Ca Pagina De Start Actualizeaza Mesajele
Login
Username:
Password:
Retine login?Recupereaza Parola
Inregistrare
Poze Din Site
     Help & FAQ

    Lamurire pentru cei care sunt nedumeriti de top!

    Toti intreaba de ce mereu sunt aceleai persoane in top?
    Raspunsul este ca acele persoane au acumulat deja un numar foarte mare de voturi si degeaba cineva le da 5 * ca punctajul lor o sa urce foarte greu deoarece parerea celui care da 5* nu poate conta asa mult decat celelalte 3000 de pareri ale celorlalti care au votat pana acuma, asa si pentru cei care voteaza cu 1 * , eu cred ca e destul de simplu si de logic gandit topul deoarece cei care sunt noi si au cativa prieteni care le dau 5 * ajung repede in top dar daca exista cativa invidiosi cad din top la fel de repede cum au urcat deoarece au putine voturi si punctajul le scade foarte usor, cei cu multe voturi se mentin asa cum am explicat mai sus :)
    Sper sa fi lamurit si problema asta :), Bafta!    Cum pot avea un rating cat mai mare?

Pentru un rating maxim al profilului trebuie sa va uploadati poze cat mai diverse fiind recomandat sa acoperiti toate cele 9 categorii deoarece ratingul profilului este media ratingului acestor categorii.

Pentru a avea un rating cat mai mare al pozelor trebuie sa strangeti cat mai multe voturi. Incurajati-va toti prietenii sa va voteza trimitandu-le adresa web profilului prin yahoo messenger sau email. Afisati adresa web profilului pe alte forumuri sau site-uri personale astfel incat cat mai multe persoane (fie ca va cunosc sau nu) sa va voteze iar ratigul profilului sa creasca.    Mi-am uploadat poze. De ce nu apar in pagina profilului?

Imediat dupa uploadarea lor, pozele sunt puse in lista de asteptare pentur a fi verificate de un admin. In cazul in care pozele au fost considerate potrivite, ele vor fi aprobate si vor aparea in profilul tau.    Poza mea a fost respinsa. Care este motivul?

Pe SexyVip.ro sunt aprobate numai poze personale ale tale. Nu sunt acceptate poze cu grupuri de persoane, neclare sau facute de la mare distanta. De asemenea vor fi respinse orice poze suspecte de a fi luate de pe net cu vedete, animale, personaje fictive etc.
In cazul in care o poza a fost respinsa si nu v-ati dat seama de motivul invocat, va rugam sa ne contactati.    Care este sistemul de punctare a pozelor si al profilelor?

Sistemul de Rating folosit de SexyVip.ro este unul complex gandit special pentru a incuraja atat adaugarea a cat mai multe poze diversificate cat si popularizarea fiecarei poze in parte.

Ratingul unei poze:
Rating = media voturilor + factor de popularitate unde:
media voturilor este media aritmetica a tuturor voturilor pe o scara de la 1 la 5
factor de popularitate depinde de numarul de voturi primite de o poza si variaza de la 0.1 la 5 si este calculat in felul urmator:
factor de popularitate = nr de voturi / 10 (pentru 50 sau mai putine voturi)
factor de popularitate = 5 (pentru mai mult de 50 de voturi)

Exemple:
O poza cu 4 voturi de 5 stele va avea un rating de 5.4 (5 este media voturilor si 0.4 coeficientul de popularitate)
O poza cu 45 de voturi ce au media de 4.3 va avea rating 8.8 (4.3 este media voturilor iar 4.5 coeficientul de popularitate)
Ce urmarim astfel? Un echilibru intre pozele mai vechi care au acumulat o medie a voturilor mult mai semnificativa deoarece se bazeaza pe mai mutle pareri si pozele proaspat adaugate popularizate initial intre 3-4 cunoscuti care ii vor acorda punctajul maxim. Astfel clasamentul nu va fi niciodata condus de o poza proaspat adaugata ci de cele care au strans 50 sau mai mutle voturi positive.

Ratingul unui profil:
Rating al unei categorii = media ratingurilor pozelor din acea categorie
Ratingul unui profil este media aritmetica a ratingurilor celor 9 categorii de poze.

Desi acest algoritm pare unul greoi, el este solutia ideala a unui echilibru al ratingului de poze si respectiv unui profil. In cazul in care aveti intrebari cu referire la acest regulament nu ezitati sa ne contactati.


Top 10 Poze:
1.    Rating: 8.32
Poze Fete Faine
2.    Rating: 8.31
Fete Din Iasi
3.    Rating: 8.31
Fata Superba
4.    Rating: 8.31
Fete Singure Ploiesti
5.    Rating: 8.31
Fete In Lenjerie
6.    Rating: 8.3
Fund Sexy
7.    Rating: 8.3
Fete Din Zalau
8.    Rating: 8.29
Poze Fete Ploiesti
9.    Rating: 8.29
Lenjerie Sexy
10.    Rating: 8.29
Poze Fete Targu Mures
Fete, Baieti, Femei, Barbati
  Avatare   Poze               Poze Fete Sexi   Poze Fete Romania   Poze Fete Bucuresti   Poze Fete Faine   Imagini Fete Bucuresti   Poze Fete Frumoase Foc   Poze Fete Focsani   Focsani   Femei Strainatate   Baieti Frumosi   Poze Fete Frumoase   Frumusete   Fete Frumoase   Top